En stark nolla – Sara Lövestam

22 Maj

En-stark-nolla-203x300Vad gör man inte för att komma nära den man är handlöst förälskad i? Det finns få gränser som inte går att tänja lite i kärlekens namn. I alla fall resonerar Texas lite så när han skapar ett fejkat instagram konto. Han hittar bilder på en supersnygg tjej som han tänker att André borde gilla! Typ raka motsatsen till Texas själv. Hon heter Hilma och har öppet konto på instagram. Texas tar bilder därifrån och skapar ett nytt konto där han kallar sig för Amy. Amy kan ta kontakt med André men inte Texas.

Texas själv beskriver sig som en lång selleristjälk med finnar. Han är inte riktigt den som bara kan gå fram och prata med André på riktigt, speciellt inte då André verkar vara straight. Men som Amy börjar dom två prata, och komma nära varandra. Dom delar med sig av saker som dom inte sagt till någon tidigare. Men är det på riktigt eller bara en lögn? Och vem är egentligen Hilma?

Här döljer det sig många hemligheter och flera möjliga katastrofer. Vi kastas mellan hopp och förtvivlan och skratt och tårar. Var beredd på en ruggigt bra historia.

Passar från 12 år.

/Saga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: