Festen

6 Maj

Omslagsbild

Petter Lidbeck är tillbaka med en ny deckarserien! Tjohoo! Jag och mina tjejer har älskat serien Tre tjejer och nu har det kommit en Signe Holm-serie och den är så bra! Jag tror mig se inspirationen från en viss Sherlock Holmes 🙂 och då är det inte bara det försvenskade efternamnet jag tänker på. Signe ser mönster och kan dra slutsatser på ett helt annat vis än jag eller de flesta andra kan och jag älskar att alla ledtrådar har legat framför mig och att jag ändå missat dem, men det gör inte Signe! Go girl!

Signes är Elsas kusin som är på besök hos Elsa eftersom Signes mamma är svårt sjuk. En kväll har Elsas mamma och pappa fest för vänner och grannar och Signe ligger på garagetaket och filmar festen. De vuxna är glada och dansar och dricker, stämningen är god och Elsa och Signe går och lägger sig innan festen har tagit slut. När de vaknar upp dagen efter är det allt annat än muntert. Sebastian, en av gästerna på festen, har inte kommit hem och senare under dagen hittas han död! Signe tillsammans med Elsa kastar sig in i en egen privat utredning av Sebastians död. Är det en olycka eller mord?

Det är en riktig pusseldeckare som vi bjuds på och det är spännande och oväntat och jag älskar det. Nu ska jag plöja nästa – Casino!
/Malin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: