April, april, Nora!

25 Mar

OmslagsbildDet är 1:a april och Nora har ett kanonskämt på gång! Hon ska skoja med fritidsledarna Kalle och Samira och hälla grön karamellfärg i mjölken så när de ber om grön mjölk till kaffet så kommer de VERKLIGEN att få grön mjölk. Igår letade hon fram den gröna färgen och la den i ryggan och nu bara väntar hon på tillfället att tömma färgen i mjölkpaketet..

Döm om hennes förvåning när mjölken rinner alldeles grön ur paketet. Någon har snott hennes aprilskämt! Till råga på allt har såväl mamma som brorsan lyckats lura henne redan innan klockan åtta på morgonen. 1:a april är en riktigt usel dag tycker Nora medan tårarna rinner nerför kinderna! Tur att bästa Samira finns som lyssnar och förstår och som har ett fantastiskt skämt på lut. Här ska luras!

Jag minns ångesten på 1:a april som barn. Jag tyckte att det var så jobbigt att bli lurad, inte det minsta kul så jag förstår Nora till 100 %. Att luras själv är en helt annan femma 🙂 Lättläst och med stor igenkänning bjuder Kerstin Lundberg Hahn på ännu en bra Nora-historia.
/Malin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: