Ett annat jag av Gerhardsen och Lidbeck

26 Jun

När jag läste om denna bok i en blogg blev jag så intresserad! Jag ville så gärna läsa den och jag blev inte besviken. Undertiteln är Projekt Gemini och om man känner till stjärntecken eller latin så får man här en vink och jag gillar sådant J

Amanda fördriver tiden på Donken tillsammans med bästisen Malin och Malins kompis Rasmus när en kille vid grannbordet glömmer sin väska. Malin springer efter mannen och sprängs i bitar! När en chockad Amanda börjar tänka på det förstår hon och moster att egentligen var Amanda själva målet för bombningen och att hon återigen har klarat sig från döden. Kanske var det till och med så att det var Amanda som skulle dö i bilolyckan som tog hennes adoptivföräldrars liv? En kamp mot tiden, lönnmördaren och pusslet om varför Amanda måste dö startas. Snart är Amanda, moster och Rasmus ute på en Europatripp för att förstå vad som sker och det är en mörk sanning de håller på att avslöja!

En spännande thriller med en skrämmande tanke om att alla människor kanske inte är lika mycket värda.. Är enskilda individer värda att offra för den stora massan?
Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: