Handbok för superhjältar 3 Ensam

20 Jun

Varning! Denna bok slutar med en cliffhanger som gör att jag återigen går i längtans tider. När kommer del 4 Vargen kommer? Jag behöver den nu!

Lisa får massvis med kärlek och uppskattning som Röda Masken men hon känner sig fortfarande väldigt ensam som Lisa. Ännu har hon inte fått några kompisar i nya skolan och det känns så jobbigt!

Jobbigt tycker också stadens tjuvar och skurkar att livet är sedan Röda Masken börjat dyka upp titt som tätt. Aldrig får de vara i fred och jobba med sin kriminella verksamhet. Alla bankrån, bilstölder och annat stoppar Röda Masken. Allas brottslingar Chefen håller på att gå upp i limningen av ilska över Röda Masken men när chansen ges till att ge igen och stoppa henne är han inte sen att sätta planer i verket.

Den stora myntsamlingen med myntet med den skelögda drottingen av Danmark ska visas upp på stadshuset och självklart förstår Röda Masken att Chefen Wolfgang och hans gäng kommer vara där. Lika självklart förstår Wolfgang att Röda Masken kommer att också finnas i närheten av stadshuset. Nu tänker han göra slut på Röda Masken en gång för alla! Hjälp!

Klassisk superhjälte saga med underbara illustrationer som är på kornet! Fortsättning följer…

/Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: