Vålnadens röst – Johan Rundberg

21 Maj

valnadens-rostHär kommer ett tips på en riktigt härlig mysrysare!

Motvilligt så följer Sebbe med sin kända skådespelarmamma till en filminspelning i ett gammalt fallfärdigt hotell i Skåne under sommarlovet. När han åker dit så tänker han sig att det kommer bli en veckas tristess i sin kända mammas skugga. Efter hennes filmer där hon spelar den tuffa polisen Laura Block så är det de enda som folk vill prata med honom om, hur häftig hans mamma är.

 

Men under filminspelningen så börjar det hända konstiga saker på hotellet. Det verkar som om någon, eller något, vill sabotera filminspelningen.

Sebbe och barnskådespelaren Manda börjar tillsammans med Max, sonen till en av dem andra skådespelarna, nysta i vad det är som händer. Vad är det för märkliga ljud som hörs om nätterna? Och varför vill ingen anställd på hotellet prata om husets historia?

Vålnadens röst är den första delen i trilogin Häxknuten och var en otroligt spännande första del som får mig att längta efter fortsättningen! Den passar i åldern mellan 9-12 och jag skulle varmt rekommendera den till alla som har läst och gillat Ingelin Angerborns Mebeltrilogi (Rum 213).

 

/Saga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: