Frallan är bäst av Sara Ohlsson

20 Apr

Fransesca Fransson, även kallad Frallan, älskar att tävla! Det har hon gemensamt med sin mamma och ibland anordnar de tävlingsdagar då man får välja tre grenar var. Mormor är domare och hon tycker inte alls om tävlingar men får ställa upp ändå. Idag är det tävlingsdag och Frallan bara måste vinna! Vilka grenar ska hon välja? Baklängesrace? Högsta tornet? Det finns så många att välja bland och det gäller att välja smart och ta de tävlingar som man kommer att vinna. Frågan är vad mamma väljer? Diska snabbast? Göra pannkakor? Här är det inga mesiga vi-låter-dottern-vinna-grenar som gäller. Frallan och mamma gillar att vinna lika mycket så hur ska det gå för Frallan?

Sara Ohlsson kommer ursprungligen från Mörbylånga så självklart är det lite extra kul att läsa hennes nya bok. Ny är också åldern för hennes läsare då Sara Ohlsson kommer med en bok för lågstadieåldern. Tidigare har hennes böcker varit riktade mot gymnasieåldern.

Det är som vanligt mycket bra, oavsett ålder och befriande med en mamma som verkligen, verkligen, och kanske inte helt PK, vill vinna! 😀

/Malin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: