Vinterkampen

17 Jan

André Pops – känner ni igen det namnet? Om ni såg på OS i somras  eller tycker om att titta på Vinterstudion, då kan ni inte ha missat honom. Han är programledare och sportkommentator och nu också författare!

Vinterkampen Boken han har skrivit heter Vinterkampen och utspelar sig i de svenska fjällen. De norska tvillingarna Julie och Einar med familj och deras svenska kusiner Emma och Anton med sin familj spenderar lovet på sin lilla gård i Frostviken. Men gården är verkligen liten. Bara en av familjerna får plats att bo fint i storstugan, den andra får tränga ihop sig i vad de kallar ”Utedasset”.

Emma och Anton, bestämmer sig för att skapa en tävling om vilken familj som ska få bo i storstugan. De kallar tävlingen för Vinterkampen och den består av sex olika grenar, tre bestäms av norskarna och tre av svenskarna. Det blir en jämn tävling som avslutas med att de kommer något helt annat på spåret!

Jag älskar bilderna i den här boken, så nytt och fräscht! Sedan är det också kul med en bok som handlar om något annat än hästar, fotboll eller deckarmysterier tycker jag!

/Jennie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: